Ghidul Serviciilor
Electra Instal, Bucuresti - Interfoane Si Videointerfoane
inapoi la firma 2801 vizite
Poza Despre noi
Foto

Electra Instal - Magazin de interfoane si videointerfoane

Electra Instal - un magazin pentru confortul si siguranta ta

Bine ai venit pe site-ul nostru! Suntem Electra Instal, o firma cu capital privat, infiintata in anul 1992, iar principalele activitati pe care le avem sunt distributia si montarea de interfoane si videointerfoane produse de compania Electra, din Iasi. 

 

Pentru ca ne dorim sa oferim o gama cat mai variata de produse, astfel incat oamenii sa gaseasca aici tot ce au nevoie, punem la dispozitia clientilor interfoane ieftine si videointerfoane Electra, la preturi foarte accesibile, de tipul “blocuri sistem digital duplex si semiduplex”, “vile sistem digital duplex”, precum si dispozitive de control acces, automate pentru iluminat si amortizoare hidraulice.

Cu scopul de a satisface preferintele clientilor in ceea ce priveste calitatea serviciilor si a produselor oferite, avem propria echipa de montaj si instalare a echipamentelor si asiguram interventie in perioada de garantie si post-garantie.

 

 

Electra Instal - un magazin pentru confortul si siguranta ta

 

 

Avand doua puncte de lucru in Bucuresti si Buzau, portofoliul nostru numara peste 2.000 de clienti la nivel national, acestia fiind formati, in principal, din asociatiile de locatari. Asadar, indiferent ca aveti nevoie de montare interfon pentru bloc si vile, de accesorii precum cartele optice sau cautati un kit interfon, Electra va ofera cele mai bune variante! 

Pentru a vizualiza produsele noastre, puteti accesa pagina de “Sisteme”, unde gasiti dispozitive foarte utile pentru orice locuinta. De asemenea, in partea dreapta a fiecarui produs, aveti posibilitatea sa va calculati singuri costurile pentru a avea o idee precisa asupra preturilor sau puteti cere o oferta personalizata. 

Tot in ajutorul celor interesati de produsele si serviciile noastre am venit cu un chat online, unde un consultant asteapta sa raspunda foarte rapid la intrebari (interval L-V: orele 9:30-16:30).

Tu de ce sistem de tip interfon sau videointerfon ai nevoie? Afla gratuit la numarul de telefon 0740.971.206 (Bucuresti).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.