Ghidul Serviciilor
Electric Group, Furnizor Cu Ridicata De Echipamente Electrice Si Cabluri - Bucuresti Si Cluj Napoca
inapoi la firma 3007 vizite
Poza Aparate de masura si control
Foto

Se utilizează pentru monitorizarea, analiza, detecţia, măsurarea, înregistrarea performanţelor, verificarea siguranţei şi punerea în funcţiune a centralelor şi instalaţiilor termice, cuptoarelor industriale cu convecţie forţată şi normală, boilere, aragaze etc.

Metodele optice bazate pe absocţia razelor în infraroşu şi selectarea cu ajutorul celulelor electrochimice s-au dovedit a fi mai bune, având o selectivitate suficientă la o compoziţie obişnuită a gazelor eşapate.

Odată cu dezvoltarea metodelor de verificare a emisiilor de gaze, a crescut şi necesitatea controlului nivelului de poluare a mediului înconjurător. Principala aplicabilitatea a acestor instrumente a fost schimbată în favoarea controlului şi reglării motoarelor privind emisiile poluante. În acest caz rezultate ale analizelor emisiilor poluante analizate de analizoare multicomponente au creat bazele diagnosticării combustiei motoarelor.

Controlul emisiilor poluante a fost implementat în principal în toate ţările europene. Având în vedere ca acest control este un control oficial, toate aparatele de măsură trebuie să fie executate conform anumitor standarde care, din nefericire nu sunt uniformizate.

- analizor de gaze arse echipat cu celula CO, O2, cu acumulatori si protocol de calibrare - analizor gaze arse cu sondă de prelevare, baterii şi protocol de calibrare - analizor pentru gaze arse, interfaţă prietenoasă, celula de măsurare poate fi schimbată uşor de către utilizator, capcană de condens pentru protecţia instrumentului şi care verifică emisiile la arzătorele cu cărbune şi păcură şi monitorizează sistemele de desulfurare - analizor de gaze de ardere de ultima generaţie, comod si eficient, special proiectat pentru cerinţele aplicaţiilor industriale; el poate fi utilizat de operatorii sistemelor industriale de ardere şi de tehnicienii fabricanţilor de boilere şi arzătoare - analizor gaze de ardere cu funcţie de stop şi curăţire, măsurarea presiunii diferenţiale, conectori pentru doua sonde de temperatură, preparare gaz, conector magistrală de date Testo, valvă pentru curăţirea automată cu aer proaspăt, poate fi echipat cu max. 6 module de măsura (H2S, HC, SO2, CO2NDIR)

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.