Ghidul Serviciilor
Electric Group, Furnizor Cu Ridicata De Echipamente Electrice Si Cabluri - Bucuresti Si Cluj Napoca
inapoi la firma 3007 vizite
Poza Cabluri si Conductori
Foto
Foto
Foto

J1VV-U / J1VV / R / J1VV-S - Cabluri de energie de joasa tensiune nearmate

Utilizare: în instalaţii electrice mobile, pentru alimentarea şi conectarea aparaturii de uz casnic şi a echipamentului uţor de atelier, în cazurile în care există solicitări mecanice medii în/sub tencuială; nu este permisă utilizarea în case de lemn sau clădiri pentru uz agricol.

Construcţie: - conductor de cupru - clasa 1 (masiv) pentru tipul U sau clasa 2 (multifilar) pentru tipurile R şi S (sector)                      - izolaţie şi manta din PVC- înveliş comun din cauciuc nevulcanizat pentru J1VV-R şi J1VV-U şi din fire şi benzi de polipropilenă pentru J1VV-S

 

NYY - J / O - Cabluri de energie de joasă tensiune nearmate

Utilizare: distribuţia energiei electrice în instalaţii fixe, adecvate pentru instalarea în pământ, în conducte de cabluri, în exterior şi în interior.

Construcţie: conductor de cupru unifilar sau multifilar, izolaţie şi manta din PVC

 

NAYY - J / O - Cabluri de energie de joasa tensiune nearmate

Utilizare: distribuţia energiei electrice în instalaţii fixe, adecvate pentru instalarea în pământ, în conducte de cabluri, în exterior şi în interior.

Construcţie: conductor de aluminiu unifilar sau multifilar, izolaţie şi manta exterioară din PVC.

 

NYCY - Cabluri de energie de joasa tensiune nearmate

Utilizare: distribuţia energiei electrice în instalaţii fixe, adecvate pentru instalarea în pământ, în conducte de cabluri, în exterior şi în interior; conductorul concentric nu trebuie să fie considerat armătură.

Construcţie: - conductori de cupru masivi sau sector - clasa 1 sau clasa 2- izolaţie PVC; manta interioară şi exterioară din PVC- conductor de cupru aplicat elicoidal

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.