Ghidul Serviciilor
Electric Group, Furnizor Cu Ridicata De Echipamente Electrice Si Cabluri - Bucuresti Si Cluj Napoca
inapoi la firma 3006 vizite
Poza Masini electrice
Foto
Foto

1.  Motoare electrice asincrone trifazate de uz general Utilizare: acţionări industriale generale: pompe, ventilatoare, compresoare, benzi transportoare, dozatoare, maşini-unelte etc.

2.  Motoare electrice asincrone trifazate cu rotor în scurtcircuit cu protecţie antiexplozivă, antideflagrantă Utilizare: acţionări industriale în medii potenţial explozive din industria chimică şi petrochimică.

3.  Motoare electrice asincrone trifazate cu rotor în scurtcircuit antideflagrant antigrizuţos Utilizare: acţionări industriale în subteranul exploatărilor miniere unde se produc degajări de metan şi praf de cărbune.

4.  Motoare electrice asincrone trifazate cu rotorul bobinat şi inele de contact pentru acţionarea instalaţiilor de ridicat Utilizare: acţionări ale instalaţiilor de ridicat atât în hale industriale cât şi în aer liber, în regim de intensă solicitare mecanică şi electrică.

5.  Motoare electrice asincrone trifazate cu rotor în scurtcircuit şi frână destinate acţionării instalaţiilor de ridicat Utilizare: acţionarea instalaţiilor de ridicat, electropalanelor, mecanismelor de translaţie. 

6.  Motoare electrice asincrone trifazate pentru acţionarea pompelor submersibile Utilizare: în acţionarea pompelor submersibile ce se montează în puţuri de mare adâncime (până la 150 m) şi pompează apă curată

7.  Motoare electrice asincrone trifazate cu rotorul în scurtcircuit pentru acţionarea căilor cu role de la laminoare Utilizare: acţionări de căi individuale cu role de la laminoare sau alte mecanisme similare din siderurgie.

8.  Motoare electrice de curent continuu pentru tracţiune electrică urbană Utilizare: motoarele electrice sunt destinate acţionării troleibuzelor.

9.  Motoare electrice de curent continuu pentru maşini unelte Utilizare: acţionarea principală a maşinilor - unelte sau acţionarea altor echipamente cu regim de funcţionare caracterizat prin domenii largi de reglaj al turaţiei, accelerări şi frânări rapide, suprasarcini etc.

10. Motoare de curent continuu pentru metalurgieUtilizare: acţionări de laminoare şi instalaţii de ridicat pentru industria metalurgică.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.