Ghidul Serviciilor
Electric Group, Furnizor Cu Ridicata De Echipamente Electrice Si Cabluri - Bucuresti Si Cluj Napoca
inapoi la firma 3007 vizite
Poza Medie Tensiune
Foto
Foto

Contactoarele pot fi în funcţie de aplicabilitate de mai multe feluri:

- contactoare bi- sau tetrapolare, cu montaj modular, cu diverse configuraţii ale contactelor şi tensiuni de alimentare de 24/230V ca/cc.

- minicontactoare (contactoare auxiliare) tetrapolare, cu diverse configuraţii ale contactelor, şi tensiuni de alimentare între 24/400V ca/cc. Se pot livra şi blocuri de contacte auxiliare cu maxim 4 contacte pe bloc.

- contactoare de putere între 4kW şi 650kW în regim AC3 (9 pana la 1200A), cu tensiuni de comandă între 24 şi 230V ca/cc, alte tensiuni fiind disponibile la comandă. Se pot livra şi în configuraţie de startere stea-triunghi, reversoare etc., iar ca accesorii sunt contacte auxiliare (max. 4 contacte auxiliare pe contactor), poli adiţionali, sisteme de interblocare etc.

- contactoare pentru conectarea condensatoarelor din bateriile de condensatoare pentru compensarea energiei reactive.

- relee termice cu reglaj între 0,12 - 0,18 A  până la 800 - 1320 A.

- contactoare statice mono-, bi- şi tripolare, având curenţi nominali între 10 şi 50 A, la tensiuni de comandă de 5 - 24 V cc  şi  24 - 230 V ca/cc.

- soft-startere pentru motoare până la 11kW.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.