Ghidul Serviciilor
Alc Electrical Testing, Electrician - Bucuresti
inapoi la firma 249 vizite
Poza Termoviziune
Foto

Termoviziunea este o tehnica de testare si verificare predictiva cu o gama foarte mare de aplicatii si are la baza conversia caldurii radiante într-o imagine. Cum temperatura este unul dintre primii parametrii observabili care poate indica starea de functionare a unui echipament sau instalatii electrice, imaginile bazate pe temperatura ofera informatii valoroase despre starea elementului analizat.

Pentru ca orice defectiune a unui echipament, aparat, utilaj, instalatie, etc. este precedata de o crestere a temperaturii, prin identificarea acestor cresteri de temperatura peste limitele normale de functionare putem evita aparitia incendiilor, a întreruperilor neplanificate pentru înlocuirea echipamentelor defecte si nu în ultimul rând economii importante.

BENEFICIILE TERMOVIZIUNII

Utilitatea termoviziunii a fost demonstrata în toate domeniile, iar inspectia instalatiilor si a echipamentelor electrice este unul dintre domeniile cu cea mai mare aplicabilitate. Valoarea reala a beneficiilor obtinute în urma termografierii cu o camera de termoviziune provine din:

 Reducerea riscurilor de nefuctionare neplanificata
 Cresterea fiabilitatii instalatiilor si echipamentelor
 Îmbunatatirea sigurantei
 Evitarea pierderilor asociate unor defecsiuni importante

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.