Ghidul Serviciilor
Alc Electrical Testing, Electrician - Bucuresti
inapoi la firma 249 vizite
Poza Verificari PRAM
Foto

Verificarea periodica a instalatiei electrice reprezinta primul pas pentru siguranta personalului care exploateaza sau utilizeaza echipamente si aparatura electrica si din acest motiv este recomandat sa apelati la specialisti. Tehnicienii nostrii sunt ingineri cu o îndelungata experienta profesionala în activitatea de încercari, testari si VERIFICARI PRAM a instalatiilor si echipamentelor electrice, experienta dobândita în anii de practica specializata în acest domeniu.
Strânsa colaborare cu cea mai importanta Asociatie profesionala din domeniu, ASOCIATIA ROMÂNA A ELECTRICIENILOR – AREL, asigura tehnicienilor nostri cunostinte amanuntite si detaliate privind reglementarile legale, dar si procedurile necesare privind verificarile si testarile periodice cerute de legislatia în vigoare. 
Seriozitatea noastra, cunostintele aprofundate în domeniu, calitatea serviciilor si nu în ultimul rând tarifele aplicate, sunt atuuri care ne diferentiaza în competitia cu alte firme din domeniu.

CARE ESTE SCOPUL VERIFICARILOR PRAM - CERTIFICARE SI OBTINEREA AVIZULUI PRAM

Verificari periodice PRAM sunt foarte importante deoarece eventualele abateri de la normele tehnice actuale pot avea consecinte grave asupra integritatii imobilelor sau asupra vietilor omenesti si de aceea recomandam efectuarea acestor verificari PRAM la termenele scadente, precum si de fiecare data când considerati ca instalatia electrica trebuie verificata, avizata sau certificata pram.

Legarea la pamânt reprezinta prima si cea mai importanta masura de protectie împotriva electrocutarii. Prin masurarea rezistentei de dispersie a prizei de pamânt si a continuitatii instalatiei de legare la pamânt (racord de legare la pamânt, nul de protectie PE, conductoare de echipotentializare, etc.), putem sa verificam gradul de protectie pe care îl asigura aceasta instalatie împotriva electrocutarii, dar si sa constatam gradul de uzura a instalatiilor propiuzise si a componentelor acesteia.

În urma acestor Verificari PRAM vom putea evalua astfel gradul de protectie asigurat de functionarea protectiilor, dar vom putea obtine si informatii foarte importante privind cresterea nivelului de securitate electrica prin conformarea instalatiei, astfel încât sa se evite eventualele accidente ce ar putea sa apara din cauza defectiunilor.
Siguranta devine astfel masurabila !

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.