Ghidul Serviciilor
Parrot Invent - Sisteme De Interfonie ,videointerfonie, Auomatizari Instalatii Electrice, Bucuresti
inapoi la firma 624 vizite
Poza Interfoane Casa si Vila
Foto
Foto

Interfoanele audio pot sa fie interfon audio cu post cu receptor sau interfon audio cu post tip difuzor. Firma noastra Electricfon ( Parrot Invent SRL ) instaleaza interfoane pentru vila audio produse de mai multe firme. Configuratia unui interfon audio  se stabileste tinand cont de : 1) numarul de butoane la panoul de intrare ( pe care il doreste proprietarul  ) 2) numarul de posturi de interior care urmeaza sa fie utilizate. Posturile pot fi montate uneori si 2 in paralel adica 2 posturi sau mai multe care pot fi  comandate de un singur buton de la panoul de intrare. 3) montarea broastei electromagnetice pe usa cladirii sau a portii 4) Montarea unui amortizor care sa inchida usa dupa deschidera si intrare in imobil unde este posibil si unde este solicitat.

Instalam INTERFOANE audio pentru casa si/sau vile produse de cele mai bune firme: Electra, Comax, Farfisa, Samsung, Genway. Interfoanele pentru casa  vila pot fi audio sau video. In functie de configuratia casei sa vilei dumneavoasta putem sa ve recomandam cele mai potrivite modele.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.