Ghidul Serviciilor
Parrot Invent - Sisteme De Interfonie ,videointerfonie, Auomatizari Instalatii Electrice, Bucuresti
inapoi la firma 624 vizite
Poza Videointerfon Bloc
Foto

Un Video Interfon pentru bloc va este util pentru a vedea si verifica identitatea celui care suna la intrare. Un videointerfon video se stabileste  functie de : 1) tipul de tastatura si metoda de intrare : a) apelare de la poarta de intrare  b) acces si cu cartela , card sau tag prin apropierea de aparat. 3) cod stabilit ( sau nu )  de catre asociatia de proprietari sau locatari.

2) numarul de posturi de interior. Posturile pot fi montate uneori si in paralel adica, 2 posturi comandate de un singur buton de la panoul de intrare. 3) montarea broastei electromagnetice pe usa cladirii sau a portii 4) Montarea unui amortizor care sa inchida usa dupa deschidera si intrare in imobil unde este posibil si unde este solicitat.

Montarea unui videointerfon pentru bloc presupiune montarea unui panou de intrare sau daca exista inca o intrare a unui panou de intrare suplimetar , in paralel cu cel principal.

Sunt deasemenea necasare 1) montarea broastei electromagnetice de deschiderea a usi din interior, 2)  cablarea , 3)  instalarea sursei de alimentare si 4)  instalarea si programarea posturilor de interior.

In situatia in care deja exsista cablare in imobil de la un interfon mai vechi este posibil ca alegerea noului interfon sa tina cont si de numarul de fire si calitatea pe care il are cablarea exsitenta

Firma noastra Electricfon ( Parrot Invent SRL ) instaleaza videointerfoane pentru blocuri produse de mai multe firme si in functie de anul de productie si de diferite modele.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.