Ghidul Serviciilor
Electrician 24H Bucuresti - Interventii Rapide
inapoi la firma 3113 vizite
Poza Servicii de siguranta a casei
Foto

   Datorita solicitarilor tot mai numeroase din ultimul timp, venite din partea parintilor, in vederea securizarii instalatiilor electrice impotriva curiozitatii copiilor, am decis sa venim in intampinarea dvs. cu o solutie tehnica ce va asigura securitatea membrilor familiei prin evitarea unei electrocutari accidentale.

          O mare parte a accidentelor prin electrocutare, are loc prin accesarea prizelor situate la indemana copiilor, prin roaderea cablurilor aflate la vedere, sau atingerea veiozelor fara bec, lasate cu duliile goale.

?

         Prin solutiile noastre tehnice, inovative si accesibile, ELECTRICIAN 24H, va ofera siguranta locuintei dvs., a familiei si cel mai important, a copiilor.

          Protejarea se face prin montarea de catre specialistii societatii noastre atestate A.N.R.E., a unui dispozitiv de protectie diferentiala, in tabloul electric general al locuintei.

              Acest dispozitiv, are rolul de a comanda oprirea automata, in timp de cateva milisecunde, a alimentarii cu energie a instalatiei, la sesizarea diferentelor de potential, a curentilor de valori mici care trec prin conductorul de faza, dar nu trec prin conductorul de nul, protejand astfel viata copiilor si a membrilor familiei dvs.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.