Ghidul Serviciilor
Electrician Bucuresti - Autorizat Anre
inapoi la firma 674 vizite
Poza Instalatie electrica casa
Foto

Va prezentam pretul actual , pentru executie instalatie electrica casa la rosu cu destinatie de locuinta ,de 120 m patrati, ce cuprinde un total de locuri de lampa, pentru un necesar de consum minim, este de la  2000 ron si cuprinde executarea prizei de impamantare .

  Executia  pentru manopera instalatie electrica casa 120m patrati locuibili cuprinde:

Pretul poate scade sau creste in functie de cerintele beneficiarului.

* Pretul este calculat estimativ pentru  un total de locuri de lampa/prize, pentru un necesar de consum minim (un loc de lampa si doua locuri de priza pentru o camera) .

Pentru mai multe detalii vizitati pagina  Oferta preturi manopera instalatii electrice

     Puteti solicita oricand o intalnire. La noi deplasarea, constatarea si consilierea nu costa nimic. Platile pentru manopera se fac pe etape de lucru si termen de finalizare ,stabilite de comun de acord la inceperea executiei . Nu percepem avans.

   Pentru executarea unei instalatii electrice la o casa la rosu , pretul este negociabil si poate scade sau creste in functie de spatiul de locuit, volumul de munca, amplasament, cerinte ale beneficiarului etc . Pentru un pret cat mai corect este absolut necesara vizionarea locatiei respective. Daca va construiti o casa, aveti in vedere faptul ca instalatia electrica o faceti pentru foarte mult timp si ea trebuie realizata astfel incat sa va ofere tot confortul si siguranta de care aveti nevoie acum sau in viitor.    Cererea de oferta nu implica nicio obligatie din partea clientului.Oferta poate fi inmanata personal sau pe email.

Montarea conductorilor si cablurilor electrici, reguli generale de instalare :

      Amplasarea conductorilor  pe elemente de constructie se realizeaza astfel incat sa asigure posibilitatea de deconectare a cablurilor prin intermediul dozelor de aparat sau ramificatie:

Amplasarea dozelor pentru aparate :

Pozitionarea cablurilor electrice fata de elementele altor instalatii:

In camerele de locuit se recomanda:

Conditii pentru aparatele electrice:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.