Ghidul Serviciilor
Electrician Bucuresti - Autorizat Anre
inapoi la firma 674 vizite
Poza Instalatii electrice interioare
Foto

Executam instalatii electrice interioare in Bucuresti si imprejurimi oferind gama completa de servicii in domeniul electric. La proiectarea si executia unei instalatii electrice interioare , se analizeaza conditiile de utilizare si functionare ale instalatiei electrice, precum destinatia constructiei si caracteristicile constructive ale cladirii. Instalatiile pot fi executate aparent sau ingropate. Impreuna cu beneficiarul se stabileste traseul instalatiei,tinand cont de reglementari si necesitatile consumului. La alegerea caracteristicilor materialelor, aparatelor si echipamentelor electrice se va tine cont de:

   Executam instalatii de iluminat exterior pentru curti interioare, parcari,gradini,terase ,alei de acces iluminat ornamental si arhitectural . Suntem o echipa care ne implicam cu pasiune in munca noastra, de aceea ea nu se materializeaza doar in realizarea proiectelor ci si in castigarea partenerilor de durata.

Va stam la dispozitie cu informatiile tehnice de care aveti nevoie si cu o oferta de servicii cu un raport optim pret, calitate. Nu ezitati sa ne contactati!

 

Reglementari privind proiectarea instalatiilor electrice

Iluminatul electric interior poate fi  :

     Calitatea instalatiilor electrice este evidentiata prin cerintele impuse acestora pe intreaga lor utilizare:siguranta in exploatare si la foc,rezistenta si stabilitatea,sanatatea,igiena protectia impotiva zgomotului,economia de energie,refacerea si protectia mediului.

      Alegerea componentelor instalatiilor electrice trebuie sa aiba in vedere  alegerea materialelor,aparatelor si echipamentelor sa fie omologate si respectarea urmatoarelor criterii de selectie.

Amplasarea componentelor instalatiilor electrice trebuie sa aiba in vedere:

Amplasarea corpurilor de iluminat

Amplasarea corpurilor de iluminat nu este reglementata prin norme,dar se respecta cateva regului de baza:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.