Ghidul Serviciilor
Electrician Pfa T.c.a Electric Bucuresti
inapoi la firma 219 vizite
Poza Amenajari interioare
Foto
Foto

Lucrari Zugravit

Pentru ca executia unei zugraveli decorative sa fie impecabila, este nevoie sa se foloseasca tehnologii moderne si materiale de cea mai buna calitate. De la clasicele zugraveli monocolore sau modernele jocuri de culori, recomandate de designerii de interior, va stam la dispozitie cu o paleta variata de culori si nuante dintre care puteti alege ceea ce se potriveste mai bine spatiului pe care doriti sa-l amenajati.

Lucrari Rigips

Tencuieli mecanizate

Executam tencuieli mecanizate de calitate cu materiale de tencuit, la preturi promotionale. Folosim utilaje performante, materiale de cea mai buna calitate, iar lucrarile sunt realizate de catre tencuitori calificati in domeniul finisajelor. Realizam tencuieli pe baza de ipsos si ciment pentru orice persoana fizica sau juridica, si ne indeplinim sarcinile cu responsabilitate si profesionalism.

Avantajele tencuielilor mecanizate

Tencuiala aplicata mecanizat este foarte eficienta in lucrari industriale unde sunt suprafete foarte mari, dar totodata si in lucrari medii, precum case, vile si alte lucrari rezidentiale: garduri, socluri etc. Va prezentam cateva argumente pentru a opta pentru tencuiala mecanizata si nu pentru cea clasica (manuala).

Termoizolatii exterioare

Oferim si executam cele mai optime metode de termoizolatie,astfel incat vara sa fiti feriti de caldura,iar iarna sa reduceti cat mai mult posibil costurile de incalzire.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.