Ghidul Serviciilor
Electrician Autorizat Serban Marius - Bucuresti
inapoi la firma 1274 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto

Electrician autorizat Bucuresti--Marius Serban si partenerii sai electricieni autorizati, atestati de catre ANRE, posesori de legitimatii eliberate, de catre aceasta institutie, in urma sustinerii examenului de autorizare al electricienilor, va ofera o gama variata de lucrari si servicii electrice: interventii de urgenta asupra instalatiilor electrice ale abonatilor de energie electrica - ENEL, in caz de defectiune sau deranjament electric, montajul aparaturii electrice:

tablouri electrice, protectii impotriva electrocutarii sau supratensiunilor electrice, prize, intrerupatoare, corpuri de iluminat, verificarea instalatiei electrice pentru functionarea optima si sigura in exploatare.

 

Sunt specializat in meseria de electrician Centrale-Statii si Retele electrice, fiind autorizat pentru a lucra in instalatiile electrice de joasa, medie si inalta tensiune. 

Am absolvit  Liceul Energetic National, cursant al cursurilor de profil electric si electrotehnic, fiind abilitat pentru interventii de orice natura electrica.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.