Ghidul Serviciilor
Electrician Autorizat Serban Marius - Bucuresti
inapoi la firma 1274 vizite
Poza Instalatii electrice
Foto

Multe dintre apartamentele vechi au instalatii electrice a caror durata de viata a expirat.

„Din moment ce protectia din cirpa sau cauciuc, cum se facea la cabluri inainte, a imbatrinit, se poate crea oricind un scurtcircuit. Defectarea unor obiecte electrocasnice poate fi considerata o intimplare norocoasa.

„In cele mai multe cazuri de acest gen se ajunge la incendierea locuintei!!

Tabloul electric este instalat dupa disjunctorul de bransament si de la el pleaca toate circuitele electrice de alimentare electrica a locuintei .

Instalarea tabloului electric trebuie sa respecte cateva reguli de baza cum ar fi :

se monteaza in interiorul casei;nu se monteaza in locuri cu umezeala excesiva (bai,bucatarii,in apropierea tevilor de apa),

in dulapuri,garderobe,

in apropierea aparatelor de incalzit.

Instalarea lui trebuie realizata de catre un electrician autorizat.

 

 

- Pentru a proteja instalatia electrica a casei tale impotriva supraincalzirii si scurtcircuitelor ai nevoie de sigurante automate care se monteaza in tabloul electric.

  

- Pentru a proteja persoanele impotriva electrocutarii aveti nevoie de dispozitive de protectie diferentiala cu un prag de sensibilitate de 30 mA in tabloul electric

 

- Pentru a proteja aparatele electronice si electrocasnice (televizor, computer, sisteme Hi-Fi home cinema) impotriva efectelor trasnatelor sau a supratensiunilor din reteaua de distributie electrica, aveti nevoie de instalarea in tabloul electric a unui descarcator sau o protectie la supratensiune.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.