Ghidul Serviciilor
Electrician Autorizat Serban Marius - Bucuresti
inapoi la firma 1274 vizite
Poza Oferta electrica a lunii
Foto

Inlocuirea tabloului electric vechi cu unul de ultima generatie.

Pentru detalii suplimentare, informatii despre aceasta oferta si inscrierea la aceasta oferta, contactati electricianul autorizat -Marius Serban la numerele de telefon:

0766241681

sau 0727740877

 

Schimba-ti vechiul tablou electric cu unul de ultima generatie, deoarece acesta iti ofera siguranta si protectie ridicata in functionare!

Nota:

Pretul este rezonabil si corect ce include atit manopera cit si materialele electrice necesare si difera in functie de numarul circuitelor necesare! 

Va recomand pe cit posibil sa nu cautati sa gasiti ceva ieftin sau foarte ieftin,mai ales in cazul tabloului electric, la fel si manopera prestata, pentru ca "putin dai putin face", aceasta afirmatie o fac deoarece am fost solicitat de nenumarate ori de diferiti clienti care au fost pacaliti de diversi electricieni , montandu-le tablouri electrice ieftine, care intr-o scurta perioada au cedat sau in nefericite cazuri chiar au luat foc,

De asemenea genul de electricieni care pretind un pret mic la manopera trebuiesc evitati deoarece ori fac lucru de mantuiala ori sunt zugravi si se mai pricep si la electricitate.

Un efort financiar, mai ales in cazul tabloului electric trebuie sustinut !

 

- Atunci cand este vorba despre viata si siguranta ta sau a familiei si a proprietatii este esential ca instalatiile electrice sa fie executate de catre electricieni autorizati!

- Intreruptoarele automate si intreruptoarele diferentiale originale au o functie vitala!

- Cand este cazul, intreruperea alimentarii cu energie electrica trebuie sa aiba loc imediat si in conditii de deplina siguranta.

- Este o chestiune de viata si de moarte.

- Cel mai mic defect legat de un produs de origine nesigura este inacceptabil.

- nNu folositi produse contrafacute, deoarece

Viata are prioritate !

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.