Ghidul Serviciilor
Securit Electrobim
inapoi la firma 162 vizite
Poza Sisteme de alarma
Foto

Alarma locuinta, sistem supraveghere birou, control acces sediu firma

La fiecare 30 secunde se dă o spargere! Când ne vine rândul? Furtul este atat de răspandit la noi incât este obligatoriu sa luăm masuri de securitate. Poate că nu ţinem banii acasă, dar senzatia de „violare a intimitatii” ne va crea un discomfort pe o perioadă foarte lungă… Merită? OFERTA Alarma locuinta, sistem supraveghere birou, control acces sediu firma

Cerinte: Sa sesizeze deschiderea usii; Sa sesizeze intrarea pe fiecare geam prin efractie; Sa sune tare incat sa creeze panica pentru hoti; Sa dea 7 telefoane si sa anunte vocal, imediat, efractia; Sa reziste fara energie electrica 24 ore; Sa am o garantie de doi ani; Sa beneficiez de asistenta tehnica promta, maxim 12 ore; Sa nu se strice pereţii cu montajul; Sa nu coste mult!

Echipamente: Senzor magnetic Senzori PIR Centrala aprobată de IGP Sirena internă 110 dB Apelator telefonic vocal Acumulator 12V/5Ah Asistența tehnică telefonică la orice oră Montaj profesional (Școlarizare)

Pofesionalism şi încredere; Firma este avizată conform Legii 333/2003; Echipamentele sunt avizate de laboratoare specializate; Contract, certificat de garanţie = Răspundere pentru echipamentele şi serviciile oferite. Garanţia: 24 luni de la instalare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.