Ghidul Serviciilor
Electromed Inginerie - Proiectare Si Executie Instalatii Electrice, Medias
inapoi la firma 819 vizite
Poza Dirigentie santier
Pret: 400 RON
Foto

SC Electromed Inginerie SRL detine atestare ca diriginte de santier autorizat ISC pentru instalatii si retele electrice, domeniile 8.1 si 9.1.SC Electromed Inginerie SRL detine atestare ca diriginte de santier MEC pentru domeniile 2651, 351, 70.

Procedura de autorizare a dirigintilor de santier conform ordinului 1495/2016

Ce este un diriginte de santier?

Principii generale privind activitatea dirigintelui de santier

De ce este nevoie de diriginte de santier?

Obligatiile dirigintelui de santier

Cartea tehnica a constructiei

 

Procedura de autorizare a dirigintilor de santier conform ordinului 1495/2016

Examenul de autorizare se organizeaza, de regula, in doua sesiuni de examinare pe an.Prin decizie a inspectorului general al I.S.C. se pot organiza examene si in sesiuni extraordinare de autorizare, denumite in continuare sesiuni speciale.

Anuntul privind organizarea si nominalizarea centrelor in care urmeaza sa se organizeze sesiune de examinare se publica pe pagina de internet a I.S.C., cu minimum 60 de zile inainte de data la care este programata sesiunea de examinare.

Cu cel putin 5 zile inainte de perioada stabilita pentru desfasurarea sesiunii de examinare, pe pagina de internet a I.S.C. se publica listele candidatilor si domeniile/subdomeniile acceptate. Listele precizeaza pentru fiecare solicitant centrul de examinare in care urmeaza sa sustina examenul de autorizare.

Examenul de autorizare se sustine in limba romana si consta in:a) proba scrisa – chestionar de tip grila, cu subiecte care sa verifice cunostintele candidatilor in domeniul/subdomeniul pentru care se solicita autorizarea;b) studiu de caz pe tematica din domeniul/subdomeniul de autorizare solicitat.Chestionarul de tip grila prevazut la lit. a) se elaboreaza de catre directia de specialitate din cadrul I.S.C. si contine un set de intrebari din legislatie si reglementari tehnice din domeniul calitatii constructiilor, din domeniul sistemului calitatii si din domeniul tehnic aferent activitatii pentru care se solicita autorizarea.Studiul de caz pe tematica din domeniul/subdomeniul/de autorizare solicitat prevazut la lit. b) se elaboreaza de catre directia de specialitate din cadrul I.S.C.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.