Ghidul Serviciilor
Electroputere Craiova/dolj - Service Motoare Electrice
inapoi la firma 202 vizite
Poza Reparatii motoare de curent continuu
Foto

Modernizarea înseamnă mult mai mult decât reparaţie. La Electroputere modernizarea înseamnă să aduci motorul într-o stare cât mai aproape de cea a unui nou motor. Un motor de tracţiune modernizat are o durată de funcţionare de cel puţin 90% din cea a unui motor nou. Motorului i se dă o noua viaţă.

Electroputere este specializată în modernizarea motoarelor de tracţiune de curent continuu, chiar şi a motoarelor fabricate de alţi producători.

Electroputere a dezvoltat procesele de modernizare (ca parte a sistemului de calitate) Procesele de mai jos pot varia în funcţie de nevoile şi cerinţele beneficiarului.

Condiţii prealabile:

 

ETAPA 1. CURĂŢARE ŞI DEZASAMBLAREETAPA 2. INSPECTAREA ŞI SPECIFICAREA LUCRĂRILOR CE URMEAZĂ A FI FĂCUTEETAPA 3. ADUCEREA TUTUROR COMPONENTELOR ÎN STADIUL DE "CA NOI"ETAPA 4. BOBINARE ROTOR ŞI STATORETAPA 5. TEST ŞI INSPECŢIE ÎNAINTE DE ASAMBLAREETAPA 6. ASAMBLARE FINALĂETAPA 7. TEST FINAL

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.