Ghidul Serviciilor
Electro Service, Proiectare Si Executie Instalatii Electrice De Joasa Tensiune, Verificari Pram - Bucuresti
inapoi la firma 335 vizite
Poza Certificat energetic
Foto

Certificatul de performanta energetica este necesar la:

Incepand cu 1 ianuarie 2011 daca vinzi, inchirezi sau doresti sa iti reabilitezi termic locuinta, ai nevoie de un certificat energetic. Prevederea legala este valabila si pentru constructiile noi carora nu li s-a facut inca receptia de catre autoritatile locale.

 

Ce inseamna audit energetic?

Auditul energetic al unei cladiri este operatiunea prin care se identifica principalele caracteristici termice ale constructiei si ale instalatiilor aferente acesteia. In cadrul unui audit energetic se analizeaza rezultatele obtinute prin analiza termica a cladirii si stabilesc solutii tehnico-financiare de reabilitare si/sau modernizare termica a constructiei si a instalatiilor aferente acesteia. Elementele necesare alegerii solutiilor de reabilitare si/sau modernizarea cladirii sunt prezentate in cadrul unui raport de audit energetic.

 

De ce ai nevoie de audit energetic ?

Auditul energetic este obligatoriu in orice proces de vanzare – cumparare sau inchiriere. Dincolo de obligativitate, sunt multe motive pentru care auditul energetic este binevenit. Si in cazul in care vinzi, dar si in cazul in care cumperi o locuinta, este bine sa stii in ce clasa energetica se incadreaza imobilul. Rezultatul auditului energetic ne arata clar ce avem de facut pentru eficientizarea costurilor prin economisirea de energie, de orice natura ar fi ea.

 

Cui se adreseaza auditul energetic ?

Persoanelor fizice si jurice ce detin imobile (cladiri, constructii, locuinte, apartamente) si instalatii.

 

Cat costa un audit energetic?

Tarifarea lucrarilor de audit energetic tine cont de suprafata desfasurata a cladirii evaluate cat si de complexitatea sistemelor constructive. Evident ca si timpul de executie este direct proportional cu marimea suprafetei auditate.

 

Pentru intocmirea Auditului-Certificatului Energetic pentru APARTAMENTE / CASE  sunt necesare urmatoarele documente:

-alcatuire pereti exteriori (BCA, Caramida, Panouri prefabricate  ?) si in ce grosime -mod alcatuire terasa ( pod), -mod alcatuire pardoseala peste sol sau subsol -tipul ferestrelor (termopan, duble de lemn ? )

- Nu aveti schita imobilului ? Nu-i nimic, va realizam noi una la fata locului!

Atentie! Certificatele obtinute fara masuratori la adresa nu sunt legale!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.