Ghidul Serviciilor
Electro Service, Proiectare Si Executie Instalatii Electrice De Joasa Tensiune, Verificari Pram - Bucuresti
inapoi la firma 335 vizite
Poza Verificari P.R.A.M.
Foto

In urma verificarii PRAM se intocmeste buletin de verificare PRAM care cuprinde:

 

Scopul verificarii electrice PRAM:

 

 

ELECTRO SERVICE detine atat atestat A1 cat si atestat tip B, putand astfel sa si remedieze eventualele neregularitati depistate in urma verificarilor PRAM efectuate. De asemenea oferim gratuit servicii de notificare a scadentei valabilitatii buletinelor PRAM emise.

VERIFICARE PRAM = Verificare electrica prize de pamant, tablouri, utilaje, si prize 230V respectiv 400V aferente instalatiilor pentru orice tip de imobil, in conformitate cu reglementarie in vigoare. Procedura de verificare cuprinde masurarea/verificarea rezistentei de dispersie a instalatiilor de impamantare/paratraznet cat si continuitatii nulului de protectie cu ehipamente verificate si etalonate de laboratoare autorizare.

Echipa ELECTRO SERVICE verifica si emite rapoarte de verificare PRAM , avand implementat un sistem de alerta ce va informaza inainte de expirarea acesteia si pentru a se face o noua programare pentru verificarea PRAM.

Contract PRAM = verificarea periodica a instalatiei electrice (prize, tablouri si utilaje). Contractul PRAM este necesar la un eventual control de la ITM, Pompieri (Inspectoratul pentru situatii de urgenta) sau OPC.

Verificarile PRAM  cuprind :

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.