Ghidul Serviciilor
Electro-Service Rb - Montaj, Reparatii Echipamente Energetice, Bucuresti
inapoi la firma 810 vizite
Poza Electro-Service RB - detalii firma
Foto

Credem ca prosperitatea companiei noastre deriva din calitatea lucrarilor pe care le facem si din viziunea pe care o împartasim cu clientii nostrii.

Echipele noastre sunt formate din profesionisti cu o vasta experienta în domeniul montajului, repararii si modernizarii echipamentelor energetice, care au participat de-a lungul timpului la proiecte în domeniul energetic atât în tara, cât si în strainatate, în tari precum Suedia, Italia, Luxemburg, Albania, Austria, Germania, Bulgaria, Egipt, Sudan, Africa de Sud, Pakistan sau Barbados.

Activitateanoastra

Datorita vastei experientie în domeniul turbinelor termice, putem face fata oricarui tip de lucrare, indiferent de tipul turbinei sau de fluidul de lucru. GRUPURI HIDROENERGETICEInterventiile noastre în centrale hidroelectrice de toate anvergurile ne-au pregatit pentru orice fel de provocare în acest domeniu. MASINI ELECTRICEEchipa noastra dispune de personal calificat cu experienta in asamblarea generatoarelor si motoarelor noi precum si reparatia sau retehnologizarea celor vechi. ECHILIBRARE DINAMICAEchilibrarea dinamica a rotoarelor este obligatorie pentru buna functionare a masinilor rotative. Datorita unitatii noastre mobile, putem oferii servicii de echilibrare la sediul clientului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.