Ghidul Serviciilor
Electro-Service Rb - Montaj, Reparatii Echipamente Energetice, Bucuresti
inapoi la firma 810 vizite
Poza Grupuri hidroenergetice
Foto
Foto

Turbinele hidroelectrice sunt cele mai eficiente si ieftine generatoare de energie electrica. Centrala hidroelectrica se foloseste de o cadere naturala sau artificiala a unui râu si înglobeaza principalele avantaje în comparatie cu alte surse de energie, economisind la capitolul consum de carbune, combustibil sau lemn de foc, fiind de sine statatoare.

Tipul selectiei, geometria si dimensiunile turbinei depind in principal de cadere si de debit.

Datorita experientei în aceasta ramura a energeticii, putem executa varii lucrari la hidrogeneratoare, dupa cum urmeaza:

A. Montarea hidroagregatelor si a instalatiilor anexe - începând de la montarea pieselor înglobate în fundatie

B. Revizii si reparatii ale hidroagregatelor

C. Modernizari aduse hidroagregatelor si instalatiilor anexe - sisteme de masurare a vibratiilor, sisteme de racire etc. 

S.C. ELECTRO-SERVICE R.B. S.R.L. are implementat sistemul integrat calitate – mediu – sanatate si securitate ocupationala fiind certificata de Royal Cert International Registrars GmbH, în conformitate cu standardele ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 si OHSAS 18001:2007.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.