Ghidul Serviciilor
Electro-Service Rb - Montaj, Reparatii Echipamente Energetice, Bucuresti
inapoi la firma 810 vizite
Poza Grupuri termoenergetice
Foto
Foto

Turbina termica este o masina rotativa ce transforma energia potentiala a aburului în energie cinetica si pe aceasta în energie mecanica. Principiul de functionare al turbinelor cu abur este complet diferit de cel al masinilor alternative. Diferenta consta în modul în care lucreaza aburul în turbina, precum si modul în care se obtine energia mecanica la flansa de putere a acestor masini.

De la aparitia lor, în secolul IX, turbinele cu abur au avut o larga raspândire industriala si constructiv, s-au perfectionat în mod continuu.

Compania noastra poate executa o serie de lucrari de reparatii si montaj la turbinele cu abur, dupa cum urmeaza:

A. Montare turbine cu abur/gaz si instalatii anexe - începând de la montarea pieselor înglobate în fundatie

B. Reabilitare grupuri termoenergetice - turbine în condensatie pura, turbine cu priza reglata, turbina în condensatie cu dublu circuit, turbina cu contrapresiune.

C. Revizii si reparatii capitale la turbinele cu abur:

D. Montaj si reparatii turbocompresoare si instalatii anexe

E. Montaj si reparatii electropompe de alimentare cu apã, ventilatoare de aer si ventilatoare de gaze aferente cazanelor de abur

S.C. ELECTRO-SERVICE R.B. S.R.L. are implementat sistemul integrat calitate – mediu – sanatate si securitate ocupationala fiind certificata de Royal Cert International Registrars GmbH, în conformitate cu standardele ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 si OHSAS 18001:2007.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.