Elegant Catering Evenimente - Bucuresti
Wellcome
Spumant ”La Roche”
Amuse bouche
Tartine cu rata, cu mozzarella bambini si caise
Guacamole, creveti speciali, coppa
Fructe de sezon
Mix de alune & crakers: alune, mix de brezzel, salatini…
Aperitiv
Salata curcubeu cu carne de crab, porumb, rosii cherry, avocado, ardei verde si coriandru
Castravete cu ton usor picant, susan bicolor, avocado si sos soia
Mini frigarui cu boconcini, guda, struguri si menta
Somon roll cu avocado si icre rosii, chivas
Frigarui de creveti tandoori si somon cu sos de guacamole, pomodori sechi
Foie gras cu smochine caramelizate
Blinis cu mascarpone, caviar, ou de prepelita
Anchois rulat pe masline verzi cu migdale
Black tiger în crusta de taietei cu sos sweet
Avocado, creveti roz, sos-cocktail, condimente
Brânza Roquefort, prosciutto si rucola, pepene galben
Baza crocanta cu inele de calamar si ghimbir, busuioc
Fel principal 1
Ton la gratar cu salsa exotic de avocado, portocala, castravete, sos de lime si coriandru, gingersau
Fructe de mare asortate: rulouri de calamar cu sparanghel, creveti tiger cu sos special, scoici Saint Jacques cu unt aromat, baby caracatitasau
Dorada cu salsa de mango si lime, creveti tiger înveliti în somon cu sparanghel si sos dulce de ghimbir
Garnitura
Orez nero di sepia cu ciuperci shiitakes, lime si portocala décorsau
Sparanghel, ciuperci pleurotus si ardei gras rosu la cuptor, cu parmezan si muguri de pinsau
Linguini cu pesto rosso si fistic, lime, coriandru
Fel principal 2
Sarmalute în foi de vita cu rata si curcan (5 bucati), ardei iute si smântâna
Duo de crochete de mamaliga cu prosciutto si susan
Mamaliga dreptunghi, bacon rulat la cuptor cu crema de brânza si smântâna
Fel principal 3
Escalop de foie gras cu ananas, portocala, ulei aromat cu vanilie,
Muschi de vita cu ardei copti si sos de coriandru
Friptura de porc în cidru cu sos de smântâna si mustarsau
Piept de rata cu piure de ardei copti rosii
Vita marinata cu sos worchestershire si lemongrass
Piept de curcan umplut cu foie gras si sos de artar, coacazesau
Pulpa de rata cu sos de coacaze si portocale
Cotlete de vitel învelite în prosciutto, salvie, lime
Berbecut cu cimbru si salote aromate, sos de vin Madeira
Garnitura
Roll trio color ardei capia, file de ansoa, seminte de pin
Varza de Bruxelles cu salote lipicioase, morcovi cu cimbru
Cartofi dulci glazurati cu ghimbir si oregano la cuptor
Salata
Salata de rucola cu cartofi dulci, quinoa, nuca, parmezan, rodie
Salata thai cu legume asortate (varza duo, sos soia, zahar brun, morocov, menta)
Tort
Specialitati pâine
Mini baghete simple si cu seminte asortate
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.