Ghidul Serviciilor
Elen Voyage Tour
inapoi la firma 2099 vizite
Poza Despre noi
Foto

Agenția noastră este o agentie cu experienta pe piata serviciilor turistice fiind recunoscuta prin calitatea si promtitudinea transmiterii ofertelor, datorita echipei entuziaste, experimentate si bine pregatite profesional ce o incadreaza.

 

Clientii nostrii - in mare parte fideli – individuali sau corporatii au descoperit chiar de la inceputul colaborarii cu ELEN VOYAGE TOUR ca serviciile noastre depasesc cu mult stadiul de simple operatiuni turistice pentru ca depunem mult interes  si oferim trei avantaje concurentiale:

 

1. Timp – principiul nostru este sa transmitem pe loc oferta de pret pentru biletele de avion in cazul cererilor facute intre orele  08:00- 20:00 iar pentru orice cerere de natura turistica, in maximum 12/24 ore;

 

2. Calitate – ne-am aliniat la tendinta globala spre managementul integrat si tehnologia informatiei, agentia fiind afiliata la cele mai importante organizatii interne si internationale de profil; 

 

3. Financiar – capacitate de negociere.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.