Ghidul Serviciilor
Elen Voyage Tour
inapoi la firma 2099 vizite
Poza Pachete turistice internationale
Foto

Localitatea: Santa Clara Tara: Cuba

Un superb tur al Parisului, oferit de firma noastra

Circuit Paris avion

 

Ziua 1: Bucuresti – Paris Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 07:20 dimineata pentru imbarcare pe zborul companiei TAROM cu destinatia Paris. Decolare din Bucuresti la ora 09:20. Sosire in Paris la ora 11:35. Tur panoramic de ½ de zi (4 ore) al orasului: Catedrala Notre Dame, Place de la Concorde, Champs Elysee, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Opera Garnier si Domul Invalizilor. Cazare la hotel Beaugrenelle Tour Eiffel 3*.  

 

Ziua 2: Muzeul Louvre Mic dejun. Tur pietonal cu insotitorul de grup. Dupa pauza de pranz, Vizitarea Muzeului Louvre cu ghid local. Muzeul gazduiest impresionante colectii de arta egipteana, orientala, greceasca si romana, picturi, sculpturi si gravuri din epoca medievala si pana la 1850. Puteti admira in jur Piramida de sticla, fostul palat, Arcul de triumf al Caruselului, Gradinile Tuileries si Cafe Marly – renumitul loc de intalnire la Louvre.. Cazare Hotel Beaugrenelle Tour Eiffel 3 *.  

 

Ziua 3: Paris Mic dejun. Deplasare cu metroul in cartierul Montmartre. Tur pietonal cu insotitorul de grup in Montmartre  catre Bazilica Sacre Coeur. Vizita in interior. Se viziteaza apoi Piata Pictorilor si Zona de Suveniruri. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie. Seara, optional Croaziera pe Sena. De pe ambarcatiunea cu vedere panormica puteti admira: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D’Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza, Cartierul Latin. (Durata: 1 ora). Cazare Hotel Beaugrenelle Tour Eiffel 3*.  

 

Ziua 4: Versailles Mic dejun. Excursie optionala la castelul Versailles. Impresionantul Castel al lui Ludovic al XIV-lea este situat la 17km de Paris. Atractii: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor, expozitia de picturi din epoca lui Napoleon. In uriasul parc al castelului mai puteti admira: Fantana lui Apollo, Marele si micul Castel Trianon. Dupa amiaza timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Beaugrenelle Tour Eiffel 3 *.        

 

Ziua 5: Paris sau Disneyland Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau vizita optionala la Disneyland.. Cazare Hotel Beaugrenelle Tour Eiffel 3 *.  

 

Ziua 6: Paris – Bucuresti Mic dejun. Timp liber. Ora 12:00 eliberarea camerelor de hotel. Transfer la aeroportul Charles de Gaulle pentru imbarcare pe zborul companiei TAROM catre Bucuresti. Decolare la ora 16:20; aterizare in Bucuresti la ora 20:20.  

 

Tarif: Loc /persoana in camera dubla = 599 Euro  

 

Pachetul de baza include:

-transport cu avionul Bucuresti – Paris si retur, compania TAROM

-5 nopti cazare cu mic dejun la hotel Beaugrenelle Tour Eiffel 3*, situat central

-transferuri aeroport – hotel – aeroport

-tur de oras panoramic al Parisului de ½ de zi (cca. 4 ore) cu ghid local -tur pietonal al Parisului -tur pietonal Montmartre

-insotitor roman de grup -Transfer gratuit la aeroportul Otopeni (a se consulta ruta de transfer)  

 

Nu sunt incluse:

-taxele de aeroport si combustibil: cca. 120 Eur (pot suferii modificari pana la momentul plecarii)

-asigurarea medicala

-asigurarea storno (optionala, se incheie la semnarea Contractului de Prestari Servicii Turistice)

-intrarile la obiectivele turistice din program si excursiile optionale  

 

Suplimente si Reduceri:

-SGL: +170 Eur/ pers

-Copil 0-11,99 ani: -110 Euro/ copil/ perioada

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.