Ghidul Serviciilor
Restaurari Pictura, Aurire, Argintare, Ipsoserie - Elenicart.ro
inapoi la firma 1976 vizite
Poza Despre noi
Foto

Cine suntemAi vazut cu siguranta in decursul timpului pe care l-ai petrecut in aceasta lume o parte din lucrurile prezentate aici. Poate iti aduci aminte de rozeta din sufrageria mamei, deasupra lustrei cu brate, picturile bisericesti pe care le vedeai atunci cand parintii te duceau la Biserica sau desenele pictate pe peretii gradinitelor la care iti duci copiii.Asta facem noi de ani de zile. Avem o experienta bogata in decoratiunile din ipsos, pictura, modelaj ... peste 20 ani de zile. Ne place ceea ce facem si pentru asta suntem astazi aici, sa oferim valoare si eleganta locuintei sau spatiului pentru care vrei modificari. Nu facem doar elemente simple din ipsos, asa cum ai vazut in sufrageria mamei tale, ci decoratiuni complexe, coloane, tavane, ghirlande ornamentale, ornamente de tot felul. Mai mult de atat, le dam valoare cu patina de aur sau argint, le pictam in culorile marmurei, astfel incat sa imite perfect ceea ce se doreste.Pictam lacase de cult, icoane pe diverse suporturi, troite si chiar peisaje si personaje din desenele animate. Tot ceea ce facem ne defineste astfel incat tie sa-ti fie pe plac lucrarea finala. Executam cu grija statui si busturi ale diverselor personaje sau chiar bustul tau atunci cand vrei sa impodobesti locul cu astfel de obiecte.Am acumulat experienta si manualitate in domeniul artei in peste 20 ani de zile locuiti in Italia la Firenze (FLORENTA) alaturi de mesteri, artisti recunoscuti. Impreuna cu acestia, mai des pe latura ipsoseriei, am realizat lucrari in diferite locuri din lume, cum ar fi:

dar si alte lucrari. O dovada in plus a experientei profesionale sunt etapele parcurse in anii trecuti si anume:

In prezent tinem legaturi stranse cu Italia si importam materiale necesare pentru realizarea lucrarilor din tara si din strainatate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.