Ghidul Serviciilor
Restaurari Pictura, Aurire, Argintare, Ipsoserie - Elenicart.ro
inapoi la firma 1978 vizite
Poza Pictura
Foto
Foto
Foto

PICTURA MURALA BISERICEASCA  Fresca (pe suport umed), Al Secco (pe suport uscat)Picturile murale au existat inca din cele mai vechi timpuri, pornind de la picturile din pesteri sau cele de pe peretii unor grote, pana la pictura murala bisericeasca, parte importanta a traditiei crestinismului. Exista diverse tehnici care se preteaza la decorarea suprafetelor permanente cu pictura murala. Cea mai cunoscuta este probabil fresca, care utilizeaza pigmenti solubili in apa, are o aplicabilitate larga, permite amestecarea armonioasa a culorilor.

 

PICTURA MURALA LAICA  Personaje Disney, Trompe L’oeilIn picturile murale laice, artistul este liber sa redea ceea ce simte in formele pe care le doreste. Acest tip de pictura a devenit preponederent laica in ultimele doua secole. Se poate realiza folosind culori pe baza de apa. Stilul poate varia foarte mult, de la abstract pana la peisaje cu profunzime vizuala, cunoscute sub numele de tromp l’oeil, sau stilul clasic, desemnand pictarea directa a suprafetei, imitand cu fidelitate natura inconjuratoare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.