Varianta 3 meniu organizari evenimente 2011 restaurant Elisa Dinei
- Alune, migdale, fistic
- Aranjament fructe (pe mese)
- Felul 1
- rosie cu pasta de branza si somon fume
- cascaval afumat
- masline cu migdale
- foie gras
- rulada de curcan in aspic
- rulada de salau cu legume
- tartina cu icre de stiuca
- tarta cu salata de pui
- Felul 2
- Rulada de somon in foietaj cu spanac si ciuperci si buchetiera de legume (amestec mexican)
- Felul 3
- Sarmalute servite cu mamaliguta, kaizer si ardei iute
- Felul 4
- Mix Grill (file porc, piept pui, muschi de vita) servit cu ciuperci umplute cu legume si salata la alegere (varza alba, muraturi asortate, salata de vara)
- Chifle
- Tort (100 gr. / pers)
Open Bar (Optional): 15 Euro
- Sampanie Angelli si Piscoturi (la primire)
- Bauturi Aperitiv: J & B, Balantines, Johnnie Walker, Martini, Campari, Bayles
- Vinul Casei Alb / Rosu (La Carafa) Podgoria Recas
- Bauturi Racoritoare: Gama Coca - Cola
- Apa Minerala / Plata: Borsec 0, 75
- Cafea Filtru
Avansul este de 1000 euro, restul contravalorii se achita integral la terminarea evenimentului.Servicii (10%) din valoarea notei de plata