Ghidul Serviciilor
Elite Travel
inapoi la firma 678 vizite
Poza Evenimente
Foto

Denumirea Elite Travel insasi exprima standardele si asteptarile cu privire la servicii, calitate si incredere. Conform cerintelor Dumneavoastra, noi va punem la dispozitie serviciile pe care le asteptati de la un partener profesionist – incepand cu organizarea dinaintea inceperii calatoriei si continuand cu asistenta permanenta pe care o oferim in timpul acesteia si dupa realizarea ei.

Pentru a fi siguri ca nevoile dumneavoastra vor fi pe deplin satisfacute, Elite Travel va desemna un consultant personal ce va coordona si administra eficient calatoria Dumneavoastra, beneficiind astfel de intregul nostru suport.

Conceptul de servicii turistice pe care l-am dezvoltat ne ajuta sa reactionam rapid, eficient si precis in concordanta cu cerintele companiei dumneavoastra.

Partenerii nostri Business Plus Elite Travel sunt specializati cu precadere in organizarea calatoriilor de afaceri. Atunci cand calatoreste in strainatate, clientul companiei Elite Travel va gasi un partener Business Plus in orice oras european important.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.