Ghidul Serviciilor
Eltemig Construct - Comercializare Si Montaj Termopane, Bucuresti
inapoi la firma 247 vizite
Poza Intretinerea termopanelor
Foto

! Aveti grija la tipul de detergent folosit

! Este indicat ca folia de protectie a profilelor ferestrelor sa fie indepartata imediat dupa finalizarea montajului. În caz contrar, exista pericolul imprimarii acesteia .

AERISIREA TAMPLARIEI PVC

Pentru a-si atinge standardele ridicate de termoizolare si fonoizolare, ferestrele termopan si usile termopan montate de Eltemig Construct se închid etans  astfel contribuind la economisirea unei cantitati semnificative de energie termica. Având în vedere gradul ridicat de etanseitate, va recomandam aerisirea regulata a încaperilor. Printr-un schimb continuu de aer, umiditatea din încapere va atinge valori optime ceea ce va preveni aparitia mucegaiului si a condensului, va asigura un climat placut în locuinta.

Din considerente igienice este necesara innoirea aerului “incarcat” din incapere printr-o aerisire suficienta. Spre deosebire de anii trecuti, cele mai mari probleme provin de la umiditatea ce ia nastere in camere. Apa, sub forma vaporilor, se produce de exemplu din respiratia oamenilor, prepararea hranei, spalarea rufelor sau din cauza caldurii din camera respectiva. Aceasta umiditate a fost eliminata anterior relativ simplu prin schimbul de aer prin ferestrele mai putin etanse in comparatie cu cele din prezent.De aceea aerisirea corecta este o conditie esentiala pentru un climat placut in incaperi:

– dimineata toate camerele trebuie aerisite temeinic (5-10 min. cu ferestrele larg deschise), in timpul zilei prin cantitati de aer proaspat (dupa posibilitati de 2 ori/zi) sau prin aerisiri de durata efectuate regulat .

Ferestrele termopan etanse conduc la economii de energie si la reduceri ale costurilor de incalzire.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.