Ghidul Serviciilor
Elteo Construct, Bransamente Apa, Racord Canal, Reparatii Avarii - Bucuresti
inapoi la firma 251 vizite
Poza Racord canalizare Bucuresti
Foto

Deversarea în reteaua publica de canalizare se face prin intermediul unui racord, care reprezinta partea din sistemul de canalizare ce asigura legatura între instalatia interioara/particulara si reteaua publica de canalizare, în scopul evacuarii apelor uzate.

Racordul la canalizare reprezinta un ansamblu de conducte de colectare, preluare, transport si epurare a apelor uzate evacuate de consumatorii particulari si industriali.

Caminul de racord reprezinta delimitarea dintre reteaua publica de canalizare si instalatia interioara/particulara. Delimitarea dintre instalatiile interioare de canalizare si reteaua publica de canalizare se face prin caminul de racord care este prima componenta a retelelor publice in sensul de curgere a apei uzate.

Instalatiile interioare de canalizare sunt toate instalatiile aflate în proprietatea sau în administrarea utilizatorilor care asigura preluarea apei uzate de la instalatiile de utilizare a apei la caminul de racord din reteaua publica.

Reteaua interioara de canalizare apartine proprietarilor imobilului, care au obligatia sa asigure functionarea acesteia si a instalatiilor anexe, executând toate lucrarile de întretinere, reparare si exploatare necesare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.