Ghidul Serviciilor
Emgaz Construct - Proiectare, Executie, Verificare Instalatii Gaze Bucuresti
inapoi la firma 133 vizite
Poza Emgaz Construct - detalii firma
Foto
Foto

Peste 12 ani de cand livram calitate si proiecte de succes!

Poate nu stii ce inseamna proiectarea, supravegherea si executia instalatiilor de utilizare a gazelor naturale. Nici-o problema. Noi stim. Si suntem aici pentru a-ti oferi cele mai de calitate servicii din aceasta industrie. Este vorba despre casa ta, ai nevoie de o companie autorizata, certificata in domeniu si cu o experienta vasta in siguranta locuintelor. Noi iti putem oferi toate aceste lucruri.

Daca vorbim de instalatiile de gaze din casa ta, nu poti sa iti asumi niciun risc. Asadar este absolut OBLIGATORIU (si reglementat prin lege) sa lucrezi cu o companie autorizata de ANRE in domeniu. Nu apela la companii fantoma si nici la persoane neautorizate. Alege specialistii Emgaz, autorizati in domeniu.

Fa cunostinta cu o echipa de specialist, mereu gata sa iti vina in ajutor!

Fiecare inginer din echipa noastra este autorizat si certificat PGIU EGIU PGD EGD conform standardelor ANRE in vederea proiectarii, supravegherii si executiei a instalatiilor de utilizare a gazelor naturale. Echipa noastra de instalatori este autorizata EGIU EGD si respecta cele mai riguroase procedee impuse de ANRE pentru toate proiectele de instalatii si sisteme de utilizare a gazelor naturale. Iti punem la dispozitie pentru fiecare proiect o echipa de sudori autorizati ISCIR in vederea realizarilor sudate prin urmatoarele procedee : OL- cu arc electric , PEHD - cap la cap si electrofuziune.

Iti garantam calitatea fiecarei lucrari!

Un specialist adevarat nu se va feri sa garanteze lucrarea sau proiectul efectuat. Noi iti oferim doi ani de garantie pentru fiecare proiect incheiat in urma unui contract. Suntem alaturi de tine si dupa ce lucrarea este finalizata. Si mai mult, ne poti suna oricand sa ne intrebi ceva legat de instalatiile de gaze sau despre urmatoarea verificare. Iti vom raspunde cu placere de fiecare data! Vrei sa vorbim? Suna-ne acum la 021 345 55 51

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.