Ghidul Serviciilor
Emira Dent -Cabinet Stomatologic-Bucuresti
inapoi la firma 293 vizite
Poza Profilaxie Dentara
Foto

Vizitele regulate (de minim 2 ori pe an) la stomatolog sunt necesare, astfel depistand cariile incipiente, parodontoza sau alte afectiuni ale cavitatii orale.

Profilaxia dentara este esentiala nu numai pentru mentinerea unei danturi sanatoase dar este, de asemenea, utilizata pentru a trata etapele timpurii ale unor afectiuni gingivale. Medicul dentist utilizeaza instrumente speciale pentru a indeparta tartrul dentar.

Fara vizite regulate la stomatolog, tartrul se poate forma sub gingie. Acest lucru in cele din urma poate duce la dezvoltarea unor afectiuni parodontale, care netratate, pot duce la pierderea dintilor.

    Profilaxie

Profilaxia dentara este o ramura a stomatologiei care se ocupa cu prevenirea aparitiei afectiunilor dentare.

  Programare

Servicii de

Profilaxie Dentara

Igiena orala (folosirea corecta a periutei de dinti, tehnici de periaj, igiena lucrarilor protetice fixe si mobile, utilizarea apei de gura si a atei dentare)

Consultatie completa prin evaluarea clinica efectuata de catre medicul stomatolog cu ajutorul camerei intraorale precum si a radiografiilor

Detartraj cu ultrasunete si periaj profesional Air-flow

Fluorizare in gutiere speciale Sigilare in santuri si fosete

Profilaxia afectiunilor parodontale

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.