Ghidul Serviciilor
Emira Dent -Cabinet Stomatologic-Bucuresti
inapoi la firma 293 vizite
Poza Terapia Cariei - Odontoterapie
Foto

Ce este caria dentara?

Este cea mai frecventa afectiune a dintelui si a carui aparitie este determinata de 3 factori principali :

Alimentatia – glucidele. Este indicat sa reduceti in special consumul de dulciuri pe baza de zahar (bomboane, caramele, prajituri).

Flora microbiana – se stie ca Streptococul mutans este principalul responsabil de aparitia cariei.

Factorul genetic (calitatea dintilor si predispozitia ereditara a fiecarui individ). Caria este un proces ireversibil iar netratarea la timp si corespunzatoare poate duce la pierderea dintilor.

    Terapia Cariei

Caria dentara este cea mai frecventa afectiune a dintelui. Tratati-o la timp la Emira Dent!

  Programare

Cum se trateaza

caria dentara?

Tratamentul se face prin indepartarea in totalitate, daca este posibil, a tesuturilur afectate si apoi izolarea tesuturilor sanatoase cu materiale fizionomice, de buna calitate. Sunt asa numitele plombe sau obturatii fizionomice din compozit.

Desi sunt inca multi medici care folosesc amalgamul de Ag pentru obturatii, in special pe dintii laterali, recomandarea Emira Dent este indepartarea acestora in numar cat mai mare de pe dintii dumneavoastra. Pe langa aspectul inestetic, plombele de amalgam contin mercur, acesta fiind un metal toxic pentru organism. Se depune in rinichi, creier si se acumuleaza in gingii.

Studii de specialitate la bolnavii de cancer, scleroza multipla, Alzheimer, Parkinson si artrita arata foarte clar necesitatea inlocuirii acestor plombe cu unele din rasini compozite.

De asemeni, mercurul are un rol negativ si asupra sistemului imunitar si al fertilitatii, atat la barbati cat si la femei.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.