Ghidul Serviciilor
Enem - Instalatii Electrice, Sisteme De Siguranta, Securitate, Automatizari
inapoi la firma 95 vizite
Poza Instalatii constructii industriale
Foto

Când vorbim de spatii industriale primul gândul ne duce la hale industriale de depozitare sau productie, unde este necesar montarea unor sisteme de securitate si monitorizare video (CCTV). Televiziunea cu circuit închis, denumita si CCTV (closed circuit television) sau supraghere video este utilizarea de camere video de supraveghere pentru a transmite un semnal într-un circuit inchis, catre un loc specific (DVR / NVR), pe un numar limitat de monitoare, care sa fie monitorizate în vederea prevenirii incidentelor de securitate.

Montare sisteme de supraveghere video la hale industriale

Camerele de supraveghere, denumite adesea CCTV sunt necesare iar uneori obligatorii conform Legii 333/2003. Normele sale de aplicare prevad situatiile în care monitorizarea video este obligatorie într-o locatie. Este necesar sa realizati analiza de risc la securitate fizica pentru a sti necesitatea montarii sistemelor de supraveghere precum si pozitionarea lor. 

Oferim servicii de executie instalatii supraveghere video (CCTV) pentru proiecte industriale – hale industriale, hale agricole, hale de productie. Montam camere video de supraveghere în incinte interioare cât si exterioare. 

Realizam evaluarea la risc la securitate fizica.

 

Servicii oferite:
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.