Ghidul Serviciilor
Enem - Instalatii Electrice, Sisteme De Siguranta, Securitate, Automatizari
inapoi la firma 95 vizite
Poza Instalatii constructii industriale
Foto

În functie de nevoile dumneavoastra, de natura spatiului industrial, instalatia de control acces poate avea in componenta componente precum: centrale de control acces sau controlere, citiroare de cartela, butoane de deblocare usi, electromagneti, turnicheti, bariere. 

Montare sisteme de control acces spatii industriale 

Sistemul de control acces are rolul de a restrictiona accesul neautorizat al persoanelor si masinilor în locul pe care îl deserveste. Se poate face accesul pe baza cartelelor de acces, cod de acces sau cititor biometric cu amprenta.  Se poate permite accesul vizitatorilor numai în anumite zone si între anumite perioade de timp. Sistemul de control acces poate fi interconectat cu sistemul de alarma la incendiu pentru a facilita evacuarea persoanelor din cladire, hala precum si interventia rapida a pompierilor.

Oferim servicii de montare sisteme de control acces atât persoanelor fizice cât si juridice. Montam sisteme de control acces pentru hale industriale de productie sau depozitare, hale agricole dar si pentru alte tipuri de spatii. Ne straduim sa va oferim sisteme performante la cel mai bun pret precum si un timp de montaj cât mai rapid.

 

Servicii oferite:
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.