Ghidul Serviciilor
Enem - Instalatii Electrice, Sisteme De Siguranta, Securitate, Automatizari
inapoi la firma 95 vizite
Poza Instalatii constructii industriale
Foto

Halele industriale se remarca prin instalatii complexe. Fie ca discutam de hale metalice sau hale din prefabricate, acestea au în componenta mai multe tipuri de instalatii si anume: instalatiile electrice, instalatiile sanitare, instalatii de ventilatie si instalatii termice.

Instalatii electrice hale industriale

De cele mai multe ori halele industriale sunt mari consumatori de energie electrica mai ales daca aceste hale sunt folosite pentru productie si nu numai pentru depozitare. Tablourile electrice din halele industriale au un rol esential în distributia energiei electrice catre consumatori. Este esential ca instalatia electrica sa fie realizata corespunzator pentru a asigura fluxul necesar în productie precum si siguranta în exploatare. 

 ENEM – are experinta în executia instalatiilor electrice la hale industriale. Echipa tehnica si electricienii sunt experimentati, urmaresc procedurile de lucru, verifica si pun în functiune echipamentele electrice în concordanta cu graficul de lucrari agreat.   Asiguram deasemenea mentenanta pentru instalatia electrica – echipamente electrice, tablouri electrice, generatoare electrice, UPS-uri, etc. 

Oferim servicii de executie instalatii electrice si solutii tehnice pentru proiecte industriale – hale industriale sau orice alt proiect de instalatii electrice.  Oricare ar fi marimea proiectului va putem ajuta înca de la faza de proiect, ofertare, executie sau mentenanta sisteme instalatii.

 

Servicii oferite:
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.