Ghidul Serviciilor
Enem - Instalatii Electrice, Sisteme De Siguranta, Securitate, Automatizari
inapoi la firma 95 vizite
Poza Instalatii constructii rezidentiale
Foto

Camerele moderne de supraveghere, denumite adesea CCTV, combina o varietate de functii utile si convenabile. În functie de marimea imobilului supravegheat se pot instala 4, 8 sau chiar mai multe camere de supraveghere. Camerele IP pentru casa pot fi apelate rapid prin intermediul aplicatiei pentru telefon si putem observa ori de cate ori dorim ce se petrece acasa.
La planificarea, instalarea si operarea tuturor sistemelor, principiile si aspectele legale si tehnice trebuie sa fie luate în considerare, astfel încât camerele sa îsi îndeplineasca, de asemenea, serviciul în mod fiabil si sa indeplineasca toate cerintele de securitate.

Oferim servicii de executie instalatii supraveghere video (CCTV) atât persoanelor fizice cât si juridice. Montam camere video de supraveghere în incinte interioare si exterioare – case, spatii comerciale si nu numai.

Servicii oferite:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.