Ghidul Serviciilor
Ener Rom Instal, Instalatii Electrice Pentru Hale Industriale, Automatizari Industriale - Alba Iulia
inapoi la firma 838 vizite
Poza Distributie de forta
Foto

Posturi TRAFO 0.4/20KV care ofera avantajul de a fi prevazute cu pardoseala flotanta, instalatii pentru iluminat, prize si iluminat de siguranta.

Posturile TRAFO sunt realizate în cabine metalice prefabricate, cu doua sau trei compartimente dedicate transformatorului, celulelor de MT 20KV si tabloului electric de joasa tensiune (400V), care se amplaseaza pe fundatii sau pardoseli de beton. Avantajul ultimelor doua compartimente este faptul ca sunt prevazute cu pardoseala flotanta, instalatii pentru iluminat, prize si iluminat de siguranta.

Instalatii si tablouri de distributie 20kV compuse dintr-o serie de celule standard, echipate cu separatoare de sarcina cu mediu de stingere SF6 si/sau întrerupatoare în vid.

Pentru construirea tablourilor electrice folosim trei furnizori consacrati de aparatura: ABB, Schneider Electric si Schrack. Distributia de forta o realizam în cablu de înalta calitate FG7OR pozat în jgheab metalic zincat si/sau sisteme de distributie cu BARE CAPSULATE, varianta care reprezinta solutia ideala varianta care reprezinta solutia ideala pentru distributia de energie electrica în spatii industriale medii-mari. Ca solutie de compensare a energiei reactive, instalam tablouri de compensare automate ENERLUX.

Vezi mai mult: Tablourile de MT construite cu celule ABB sunt o solutie compacta ce se integreaza perfect într-un sistem energetic complet automatizat. Oferim garantie si siguranta maxima operatiunilor prin intermediul unui mecanism de blocare mecanica si interblocare cu chei.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.