Ghidul Serviciilor
Energetico, Timisoara - Administrare Imobile
inapoi la firma 1141 vizite
Poza Intretinere si Mici Reparatii
Foto

Pentru ca o cladire sau o asociatie rezidentiala sau de locatari are in  permanenta nevoie de lucrari de intretinere, noi va punem la dispozitie personal calificat in intretinerea instalatiilor sanitar-electrice pe partile comune, fie in baza unui abonament platit lunar, fie a unei facturi emise la fiecare interventie.

Tipurile de interventii acoperite de catre firma noastra sunt diverse, plecand de la banalele probleme electrice cu un intrerupator si ajungand pana la defectiuni complexe de retea pe casa scarii sau probleme ale instalatiilor electrice, precum tevin infundate sau fisurate, apometre sau robineti defectuoase.

In baza unui contract de intretinere a imobilului se poate pune la dispozitia asociatiei personal calificat In intretinere instalatiilor sanitar-electrice pe partile comune.

Aceata se poate realize in doua moduri:

– fie in baza unui abonament platit lunar care acopera manopera acestui tip de lucrari.

– fie in baza unei facturi emise la interventie.

Tipuri de interventii:

– probleme de natura electrica (intrerupatoare, becuri, defectiuni de retea pe casa scarii, automatizari iluminat, sigurante electrice, etc.)

– proleme ale instalatiilor sanitare (tevi infundate, tevi fisurate, apometre defecte, robineti, etc.)

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.