Ghidul Serviciilor
Energobit - Proiecte Energetice
inapoi la firma 101 vizite
Poza Cine suntem
Foto

Suntem o companie competitiva, puternica si de încredere în rândul marilor jucatori din sectorul energiei electrice. Activitatea noastra este cladita pe responsabilitate, performanta, eleganta, valori si deontologie profesionala. Dupa aproape 3 decade de existenta, EnergoBit continua sa fie un partener de afaceri de elita, bucurându-se de o apreciere deosebita din partea clientilor si furnizorilor sai, precum si a comunitatii din care face parte.
EnergoBit reprezinta povestea din spatele electricitatii, propunând si oferind o gama completa de servicii precum audit energetic si proiectare tehnica, fabricarea de echipamente electrice (de medie si joasa tensiune), servicii de antreprenoriat general, mentenanta si operare. Societatea dezvolta proiecte energetice atât pe piata autohtona, cât si în strainatate, furnizând solutii energetice inovative si durabile, perfect adaptate cerintelor specifice ale clientilor.

Având acoperire nationala, ne-am asigurat prezenta în unele din cele mai mari orase ale României, cu doua unitati de productie în Cluj-Napoca, respectiv Jibou si 16 birouri în întreaga tara, în total peste 700 de angajati din care 250 sunt ingineri.

Activitatea noastra este sprijinita de înca sase entitati: ELM Electromontaj Cluj, EnergoBit Control Systems, EnergoBitTavrida, Energolux, EnergoBit Transformers, Enex care împreuna asigura o gama întreaga de activitati în domeniul energetic.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.