Ghidul Serviciilor
Energobit - Proiecte Energetice
inapoi la firma 101 vizite
Poza Inginerie electrica
Foto

Cu gama noastra extrem de larga de contoare, acoperim toate necesitatile de monitorizare a consumului energetic, de la cele ale marilor producatori de energie la cele ale consumatorului la nivel casnic, comercial sau industrial. Punem la dispozitia clientilor nostri solutii complete de masurare a parametrilor, produsele noastre putând fi incorporate atât în proiecte de consum, cât si de generare energie electrica.
Pentru consumatorii industriali integram solutii complexe de masurare cu softul elaborat la nivel de EnergoBit, oferindu-le astfel posibilitatea de a-si cunoaste si controla consumul de energie. Informatiile exacte colectate privind consumul de energie vor permite clientilor identificarea zonelor de implementare a masurilor de eficienta energetica, în vederea scaderii semnificative a facturii de energie si garantarea unei functionari durabile.

De asemenea, EnergoBit poate proiecta, furniza, instala si pune în functiune sisteme integrate de dispecerizare si teleconducere a instalatiilor electrice.

Pe lânga solutiile noastre statice de masurare, asiguram si contoare etalon portabile, monofazate si trifazate, pentru verificarea pe teren si în laborator a contoarelor de energie electrica.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.