Ghidul Serviciilor
Energobit - Proiecte Energetice
inapoi la firma 101 vizite
Poza Inginerie electrica
Foto

Este în cultura noastra organizationala sa propunem clientilor solutii inteligente, iar denumirea societatii noastre, EnergoBit , combina doua elemente cheie ale acestor solutii: Energie (Energo) si Informatie (Bit). Înca de la înfiintarea societatii noastre, de acum mai bine de 25 ani, ne-am concentrat mereu pe demersuri care sa sprijine clientii în eforturilor lor de a deveni mai sustenabili, de a-si dezvolta activitatea, reduce amprenta de carbon si finalmente, de a-si îmbunatati serviciile pe care le ofera clientilor lor finali.
Valorificându-ne vasta experienta pe care o detinem în domeniul ingineriei electrice, am devenit una din companiile de referinta care ofera solutii la cheie pentru retele inteligente Smart Grid în beneficiul operatorilor de sisteme de transport si distributie electricitate. Pentru clientii nostri la nivel de municipalitate, dezvoltam si propunem diverse solutii pentru orase inteligente Smart City iar clientilor din domeniul industrial, comercial si imobiliar le furnizam produse si solutii pentru cladiri inteligente si verzi (Smart & Green).

Smart Grid – Retele inteligente
Smart City – Orase inteligente
Smart & Green – Cladiri verzi & inteligente

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.