Ghidul Serviciilor
Energobit - Proiecte Energetice
inapoi la firma 84 vizite
Poza Inginerie electrica
Foto

Cu o experienta de peste 10 ani în domeniu, EnergoBit ofera clientilor sai-operatorii sistemelor de distributie si transport electricitate-oportunitatea de a atinge un nivel superior de automatizare a retelelor si de a-si îndeplini propriile cerinte de performanta, precum si cele de gestiune a retelelor.
Solutia noastra SCADA a fost specific personalizata si implementata la unul din cei mai mari operatori de distributie din tara, Electrica Distributie Transilvania Nord (EDTN), deservind mai mult 2,8 milioane de oameni într-un teritoriu de peste 34.000 km2. În anul 2015, EDTN a distribuit aproximativ 5 milioane MWh, ceea ce înseamna circa 9% din consumul total de electricitate din România. În contextul unui proces gradual de integrare, EnergoBit a proiectat, instalat si pus în functiune un sistem SCADA personalizat, care incorporeaza peste 690 statii electrice, atât pe partea de Înalta Tensiune (ÎT) spre Medie Tensiune (MT), cât si Medie Tensiune (MT) spre Joasa Tensiune (JT). De asemenea, de la centrul de comanda si control situat în Cluj-Napoca se monitorizeaza si controleaza în mod direct functionarea a peste 800 de reanclansatoare si separatoare de sarcina la distanta pe partea de MT.

Ca si o evolutie naturala a acestui parcurs, recent am implementat pentru EDTN un Sistem Avansat de Management al Distributiei (ADMS), care implica atât un Sistem de Management al Distributiei (DMS), cât si un Sistem de Gestiune a Energiei (EMS).

Pe lânga gradul crescut de flexibilitate în functionare, aceasta platforma unica, dedicata managementului retelei, contribuie la reducerea costurilor operationale si sporirea securitatii alimentarii cu electricitate a clientilor finali.

Arhitectura „deschisa” a sistemului nostru, precum si protocoalele standard de comunicatie permit integrarea eficienta a echipamentelor fabricate de un numar mare de diferiti producatori. Acest lucru sporeste flexibilitatea pe care o avem în proiectarea retelei, asigurând astfel costuri mai mici de investitie, în comparatie cu abordarile traditionale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.