Ghidul Serviciilor
Energobit - Proiecte Energetice
inapoi la firma 84 vizite
Poza Servicii energetice
Foto

Societatea noastra ofera solutii de iluminat exterior si interior pentru toate sectoarele de activitate. EnergoBit furnizeaza clientilor sai institutionali si din sectorul privat o gama extinsa de solutii de iluminat exterior si interior, bazate pe inovatii tehnologice de ultima generatie în domeniu, inclusiv LED, asigurând în acelasi timp cel mai înalt nivel de performanta.
În plus fata de iluminatul interior si scenic, furnizam de asemenea si servicii pentru iluminatul perimetral si arhitectural. Solutiile complexe pe care le livram clientilor nostri respecta si promoveaza principiile fundamentale ale iluminatului: functionalitate, estetica, armonie, eficienta, anduranta, ergonomie si versatilitate.

În armonie cu evolutia întregului grup, EnergoBit este într-o constanta dezvoltare, mentinându-se mereu la curent cu cele mai noi tendinte în domeniul iluminatului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.