Ghidul Serviciilor
Filip Company Group, Harghita - Constructii Industriale Si Civile
inapoi la firma 316 vizite
Poza Programari PLC - Inverter
Foto

Filip Company Group si-a inceput activitatea in Automatizari – Programari PLC in anul 2004 ca furnizor de servicii si integrator de aplicatii in domeniul automatizarilor industriale. Incepand din 2005, Filip Company Group dezvolta sisteme proprii de automatizari si programari ale acestora prin departamente de proiectare electrica si mecanica si abordeaza primele proiecte de automatizare. Astazi, Filip Company Group ramane unul dintre furnizorii importanti de sisteme de automatizari din Romania.

PROGRAMARI PLC – INVERTER

Ca zona de servicii, putem acoperi intreg teritoriul Romaniei, avand alaturi o echipa de profesionisti ce va asigra garantia si mentenanta fiecarui serviciu/produs oferit de catre noi. Pentru a va putea raspunde nevoilor dvs si pentru a va putea oferi o buna consultanta, va rugam sa ne contactati utilizand pagina de contact a website-ului nostru.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.