Ghidul Serviciilor
Filip Company Group, Harghita - Constructii Industriale Si Civile
inapoi la firma 288 vizite
Poza Servicii amenajari interioare,exterioare
Foto

Filip Company Group a fost implicat in diferite tipuri de amenajari: de birouri, spatii comerciale, cladiri industriale, amenajari case, amenajari apartamente precum si renovari. Am participat de cele mai multe ori la proiecte de interior, de constructii de birouri pentru a crea zone de lucru vibrante. In prezent activam pentru societati, institutii ale statului sau banci pentru a le asigura acestora si personalului sau cele mai bune conditii la cele mai inalte standarde.

Specializat într- o gama larga de proiecte pentru locuinte (case-apartamente) incepand cu bucatarie, baie, dormitoare, holuri, mansarde etc. Astfel nu va puteti astepta la nimic altceva decât munca exceptionala care vine la un pret accesibil. Suntem alaturi de clienti si parteneri in orice tip de proiecte de renovare, oferindu-va acces la echipe formate din cei mai buni  în domeniu pentru a transforma spatiul plictisitoare într-o frumusete, in casa de vis.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.