Ghidul Serviciilor
Filip Company Group, Harghita - Constructii Industriale Si Civile
inapoi la firma 288 vizite
Poza Sisteme de supraveghere video
Foto

Fiecare organizatie mica si mijlocie are un tutore. Persoana care trateaza munca lor mai mult ca o investitie personala decat un loc de munca. In afaceri mici, este proprietarul. Intr-o scoala, este directorul. In industria prelucratoare, este managerul.

Filip Company Group profita de Internet pentru a oferi o protectie de supraveghere video pentru acesti clienti, si altii ca ei, care este personalizata – proiectata pentru nevoile lor. Cu aceste instrumente, ei pot fi linistiti din punct de vedere al securitatii, si pot sa se concentreze pe partile mai importante ale organizatiei sau a vietii lor.

  SISTEMELE DE SUPRAVEGHERE OFERITE DE NOI INCLUD:DESIGN

Fiecare companie/organizatie este unica, si la fel sunt si nevoile lor de securitate. Asa ca ne-am adaptat fiecare proiect exact la nevoile clientului. In urma unei analize si a consultantei oferite, punem clientului la dispozitie un proiect unic si perfect adaptat nevoilor de securitate.

EXPERIENTA

Echipa noastra are experienta in instalarea de sisteme de supraveghere video IP de ani de zile, de la inceputul proiectului pana la sfarsit. Din cauza acestei expertize profunde, clientii nostri stiu ca recomandarile noastre sunt rezultatul anilor de experienta.

ECONOMIE

Potrivim serviciile si ofertele de instalare pentru client, astfel incat instalatiile noastre la distanta elimina cheltuiala de a trimite un angajat sa verifice inregistrarile. Asta inseamna ca obtineti acelasi sistem sau unul mai bun pentru mult mai putini bani, avand control pe PC sau telefon in timp real.

SUPRAVEGHERE VIDEO

De-a lungul fiecarei relatii cu clientii nostri, subliniem parteneriatul si serviciile oferite, pentru ca noi recunoastem ca deciziile cu privire la securitate sunt chestiuni critice de afaceri si nu dispar dupa cumparare. Noi apreciem rolul nostru consultativ cu clientii nostri si sa se asiguram ca acestea ne pot numara de la instalarea initiala pana la suport tehnic. Filip Company Group sprijina zeci de organizatii mici si mijlocii, in mai mult de 5 tari. De asemenea, clientii nostri se pot baza pe noi pentru expertiza de specialitate si fiabilitate in curs de desfasurare. Noi mentinem certificari de la mai multi producatori, inclusiv Axa, Sony si Milestone.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.